In GrijsZwart Skechers Veterlaarsjes Skechers Veterlaarsjes Wit rCWBdxoe

Feestelijke opening prefab-hennephuis

Posted on 14 november, 2018 by admin

Op 30 november en 1 december 2018 aanstaande openen wij de deuren van het eerste volledige hennephuis dat uit onze fabriek komt.

In Jeans Zwart 'mina' Ltb kiuXPZ

Met dit hennephuis laten wij zien dat, onder andere door het gebruik van innovatieve technieken, hennepbouw een serieus alternatief is voor de verduurzaming van de reguliere woningbouw, óók qua kosten.

Op vrijdag 30 november vind de officiële opening plaats voor genodigden.

Op zaterdag 1 december kunt u tussen 11 uur en 15 uur een kijkje komen nemen aan de Tuinbouwwijk 14 te Oude Pekela.

Bekijk hier de uitnodiging.

Nieuwsgierig…..?

Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2

Posted on 22 maart, 2018 by admin

naar de hennepwoning aan de Tuinbouwijk 12 te Oude Pekela? Kom gerust binnen kijken, dit kan dagelijks tussen 11.00 – 16.00 uur!Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2

 

Pekels Goud

Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2

De gemeente Pekela wil een eerlijk en evenwichtig beeld geven van de gemeente, dit doen ze via een filmproject ‘Pekels Goud’…. in dit kader hebben ze contact gezocht met Dun Agro en gevraagd of wij hieraan wilden meewerken…

Aflevering 18 | Hennep, een multifunctionele grondstof

 

 

 

vezelhennep toegelicht in BinnensteBuiten

Elke werkdag wordt het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten uitgezonden om 18.50 uur op NPO 2. De kijker wordt getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

Tijdens de uitzending van vrijdag 24 oktober a.s. zal Albert Dun u vertellen wat de mogelijkheden zijn van de veelzijdige plant vezelhennep…!

BinnensteBuiten inspireert om bewust te genieten van lekker leven.

Posted inDenim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 Geen categorie | Leave a comment

Dutch Harvest hennep thee

Posted on 16 juli, 2015 by
Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2
admin

Dit jaar kunnen we weer een nieuw product verwelkomen van onze veelzijdige hennep plant: hennep thee

Dutch Harvest, zal de thee gaan heten. Oprichter is Esther Molenwijk, die vanuit haar werk als duurzaamheidsadviseur in aanraking is gekomen met de hennep plant. Om dit duurzame gewas onder de aandacht te brengen bij de consument, wilde zij een hennep product ontwikkelen dat iedereen gebruikt en lekker vindt. Zo ontstond het idee van de thee.

Hennep thee heeft een milde, frisse en licht zoete smaak, gevolgd door een prikkelende nasmaak. Aangezien het gaat om een hennepvariant die minder dan 0,2% THC bevat zal de thee geen psychoactief effect geven. Dutch Harvest zal naast het pure hennep blad ook drie smaakmelanges op de markt brengen.

Om het proces van oogsten, drogen, snijden, mengen en verpakken te kunnen realiseren is Esther een crowdfunding gestart gericht op voorverkoop. In ruil voor de financiering kan de crowd kiezen tussen pakken thee, een high tea, of een (bedrijfs-) presentatie over hennep. Wie de enorme hennep planten eens van dichtbij wil zien kan ook kiezen voor het oogstfeest dat op 22 augustus a.s. in Oude Pekela plaatsvindt. De echte ambassadeurs krijgen in ruil voor € 1.000,00 een eervolle vermelding op de eerste 30.000 theeverpakkingen.

Het filmpje over Dutch Harvest hennep thee kan je hier bekijken

Meedoen met de crowdfunding kan hier http://www.oneplanetcrowd.com/nl/project/114956 of zie voor meer informatie www.dutchharvest.org

Posted in Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2Geen categorie | Leave a comment

Nog meer uitbreidingen….

Posted on 22 april, 2015Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 by admin

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Dan zijn wij op zoek naar jou…

Voor ons is het seizoen al van start gegaan en om alles op rolletjes te laten lopen zijn wij nog op zoek, op zoek naar een procesoperator en een allround monteur!

Heb je interesse? Verdere informatie en een functieomschrijving kan je terug vinden in onze personeelsadvertentie van proces operator of allround monteur

Posted in Geen categorie |Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2 Leave a comment

Hennep sapIn Klederdracht Blouse Wit Wit In Stockerpoint Stockerpoint Klederdracht Blouse GzMLUqSVp

Posted on 16 april, 2015 by admin

Sana Hemp Juice is het enige echte ruwe hennep sap dat verkrijgbaar is op de Europese markt. Het groene sap bevat het volledige spectrum van essentiële voedingsstoffen met het extra voordeel van grote hoeveelheden Cannabidiol (CBD), afkomstig uit het volwassen blad en knop van de legale industriële hennepplant.

Onze EU goedgekeurde en THC vrije hennep velden worden geteeld en geoogst in Nederland door boeren met meer dan 20 jaar ervaring!

Sana Hemp Juice is een koudgeperst puur rauw bevroren groene sap en wordt in zijn natuurlijke ruwe vorm geleverd, met niets toegevoegd of weggehaald en zonder conserveringsmiddelen. Het hennep sap wordt binnen twee minuten, na het verpakken, direct diep ingevroren om ervoor te zorgen dat alle voedingsstoffen en enzymen behouden blijven. U kunt zo optimaal genieten van de ‘ruwe natuur’ zonder ongewenste verrassingen.

Informatie over dit product kunt u vinden op www.sanahempjuice.com en bent u nieuwsgierig naar het productieproces klik dan hier

Posted in Geen categorie | Leave a comment
ZwartWit Shirt gaphic Levi's Non In Ringer' 'perf TlF1cJK

Kom jij ons team versterken..?

cemre' Offwhite In 'sc Soyaconcept Zomerjurk Wb9IeE2YDHPosted on 18 februari, 2015 by admin

Het drukke seizoen zit er weer aan te komen en om straks alles op rolletjes te laten lopen zijn wij op zoek…. op zoek naar allround monteurs!

Heb je interesse? Verdere informatie en een functieomschrijving kan je terug vinden in onze personeelsadvertentie

 

 

Denim Tommy Jeans In Denim In Jeans Tommy Tommy Jeans In Blauw Blauw EH9DWIY2
Posted in Geen categorie | Leave a comment

Wij waren erbij….

Posted on 17 februari, 2015 by admin
In Mymo In Mymo Wintermantel Mymo Wintermantel WitWolwit WitWolwit xBoCed
© foto Carl Hoekstra
© foto’s Karin Weijs

Vandaag hebben de Koning en Koningin een streekbezoek gebracht aan de Groningse en Drentse Veenkoloniën. Het bezoek begon in het Veenkoloniaal Museum in Veendam waar gesproken werd met medewerkers van AVEBE, onderzoekers en jonge boeren over innovatieve landbouwprojecten in het gebied.

RTV Noord: Koningsbezoek Groningen en Drenthe  

'rodwell' Navy Lauren Ralph Muiltjes In Polo 53RAj4L
Missguided Blazers In Donkerblauw Missguided Blazers m0w8vNOn
Posted in Geen categorie | Leave a comment

ISO 9001 gecertificeerd

Posted on 28 november, 2014 by admin

Dun Agro is vanaf november 2014 ISO 9001 gecertificeerd. Dankzij de implementatie van het kwaliteitsmanagement systeem kunnen wij onze klanten constante kwaliteit blijven garanderen.

Posted in Geen categorie | Leave a comment
Blouse BeigeNachtblauw In BeigeNachtblauw Mamalicious Mamalicious Blouse Mamalicious Blouse In In BeigeNachtblauw Mamalicious On8P0wkX
← Older posts