Voor de franchisegever ligt het accent op het bereiken van een goed bestuurbaar en beheersbaar distributiekanaal. Met andere woorden gaat het voor de franchisegever om: een goede werkbare organisatie, waarbij het accent niet ligt op de verhouding leverancier-winkelier (zoals bij de inkoopcombinatie), maar op een verhouding waarbij de marketing centraal staat, dus waar de leverancier en de winkelier aan dezelfde kant staan met het gezicht naar de consument. Dus: eenheid in de gezamenlijk na te streven doelstellingen.

Uniformiteit is daarbij efficiënt en nuttig. Er is een uitgebalanceerd assortiment producten en diensten dat met een duidelijke marketingvisie wordt aangeboden. Eenheid in presentatie en reclamevoering vergroot de concurrentiekracht.

'calpeCarmen' Espadrilles Zwart Verbenas In H9IED2 In Tussenmantel 'pure' Vila 'pure' Crème Tussenmantel Vila In Qshrtd
Deel deze pagina

Marktplaats

Open jij je eigen KoffieMeulen speciaalzaak in Alphen aan den Rijn? De KoffieMeulen is in de regio Alphen aan den Rijn op zoek naar een franchisenemer met passie voor koffie, thee en...
Naar advertentie
Ga naar formule
In Tussenmantel 'pure' Vila 'pure' Crème Tussenmantel Vila In Qshrtd

Nieuws

Albert Heijn test bezorgrobot Afgelopen week gaf Albert Heijn tijdens Digital Food, het nieuwe congres van Emerce en Foodlog, een sneak preview...
Innovatie

Evenement

Franchise informatieavond Anne&Max Dinsdag 9 april organiseert Anne&Max een informatieve franchisebijeenkomst voor geïnteresseerde die willen ondernemen met deze unieke koffieformule. 9 april Sassenstraat 39 Zwolle

Advertorial

Begin uw eigen Proozterij! Een franchisevestiging van Proozt heet een ‘Proozterij’. In een beschermd postcodegebied promoot en verkoopt de franchisenemer wijnen en levert die thuis af. Starten als ondernemer Uitbreiding

Column

Vordering van €330.000 in kort geding afgewezen Grote betalingsachterstand van franchisenemer aan franchisegever valt in een kort geding procedure moeilijk te...

Artikel

Geen goede lokale aanwezigheid is een gemiste kans Onderzoek van Google toont aan dat 88% van de klanten die een lokaal bedrijf zoeken op hun smartphone, binnen 24...

Evenement

Bailine Cafe Het Bailine hoofdkantoor fungeert in feite als een supportorgaan. Hiervoor zijn er elk jaar 8 bijeenkomsten voor franchisenemers voor resultaatgericht ondernemen, ter bevordering van klanten groei, financieel inzicht, werken met visie missie en strategie. 29 november Hoofdkantoor Bailine

Advertorial

Bezoek gratis de franchisebeurs Onderneem ‘t! Noteer donderdag 4 en vrijdag 5 april in uw agenda, want dan vindt dé Franchisebeurs van Nederland plaats in Nijkerk. Bij deze beurs zijn meer dan 60 standhouders aanwezig die op zoek zijn naar ondernemers. Schrijf u hier gratis in! Franchisebeurs